ADRES

Reitdiepskade 19
9974 PJ, Zoutkamp, Nederland

TELEFOON

+31(0)595 402 057

EMAIL

jachtwerfgruno@cs.com

JACHT

SLOEP

Deze sloep is 7.20m lang en 2.35m breed en gebouwd van 4mm staal en in veel variaties te krijgen. Zij wordt standaard geleverd met een 17 pk diesel en een gesloten cabrio kap en luxe kussen set.

JACHTEN

ONS AANBOD

NIEUWE JACHTEN

Vind hier alle Gruno modellen.

GRUNO MOTORYACHTEN

OVER ONS

Een betrouwbaar en veilig motorjacht met een comfortabel interieur is de beste garantie voor vele aangename vaaruren en verblijf op het water. Als u dan ook nog een ruim en luxe jacht voor een gunstige prijs koopt, wordt de droom van vrijheid aan boord van uw eigen jacht een aangename realiteit! Bij ons vindt u een grote keuze aan stalen motorjachten in verschillende afmetingen en uitvoeringen voor uiterst aantrekkelijke prijzen. Daarom kunnen wij u voor alle vaargebieden precies het passende motorjacht aanbieden. Onze grote ervaring in het bouwen van stalen motorjachten geeft u de zekerheid van de aanschaf van een jacht met royale, comfortabele ruimte, veilige en uiterst betrouwbare techniek. Alle Gruno motorjachten hebben uitstekende vaareigenschappen en een laag brandstofverbruik.

De grote kracht van onze werf is de flexibele bouwwijze. Wij bouwen geen ‘standaard’ jachten. Bij ons kunt u zonder extra kosten of tegen geringe meerprijs terecht met uw individuele wensen qua indeling en uitrusting van uw motorjacht. Onze jachtwerf staat daar garant voor. Wij hebben jarenlange ervaring om kwaliteitsjachten op maat te bouwen en wij beheersen deze vorm van jachtbouw perfect, al meer dan 30 jaar. Mede door de persoonlijke adviezen zijn wij in staat om voor iedere klant het ‘droomjacht’ naar wens te leveren. Overtuig uzelf van de grote voordelen, die onze individuele jachtbouw u biedt.Met CE-certificaat Alle Gruno motorjachten worden overeenkomstig de Europese CE-richtlijnen voor watersportvaartuigen gebouwd en geleverd.

Wat meer dan 100 klanten over onze
twintig leverbare modellen vertellen

GRUNO MOTORYACHTEN

CONTACT

Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen.
We reageren zo spoedig mogelijk.

Maandag - Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

GRUNO MOTORYACHTEN

Reitdiepskade 19
9974 PJ Zoutkamp

Tel: +31 (0) 595 402 057
Email: jachtwerfgruno@cs.com

SOCIAL MEDIA

© 2019 Gruno-motoryachten.com | Designed by Innovative Digital

TOP